top of page

Verzenden & retourneren

Verzenden

Indien u bestelde product op voorraad is en voor 13:00 uur besteld, wordt deze bestelling dezelfde werkdag nog verzonden.

Heeft u een product besteld die voor u gemaakt wordt dan vind u de actuele levertijd van dat product in de productomschrijving.

verzendkosten

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de verzending van uw bestelling. Wij versturen altijd met track and trace code, hiermee kunt u het pakketje volgen en krijgt u een berichtje wanneer de levering verwacht word.

Helaas is verzenden met track and trace niet verzekerd.

Mocht u pakketje kapot gaan of kwijt raken/niet geleverd worden start de post geen onderzoek. Ook wij kunnen op dat moment niks doen, wij pakken de bestellingen zorgvuldig in geven het af bij het postkantoor en verwachten dat het postbedrijf zorgvuldig alle pakketen levert. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketen die beschadigen of kwijtraken/ niet bezorgd worden.

 

Daarom raden wij u aan om u bestelling verzekerd te versturen, als er dan wat gebeurt met uw pakketje dan start de post een onderzoek en kunnen wij u bestelling opnieuw maken en versturen.

 

Retourneren

Heeft u een bestelling ontvangen maar wilt deze graag ruilen of retourneren, dat mag binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het product ontvangen graag in originele staat retour, dit houd in dat het product alleen gepast mag zijn en in goede staat verkeerd. In de originele verpakken en het prijskaartje moet aangehecht zijn. Gewassen en gedragen producten nemen wij niet terug.

Gepersonaliseerde producten nemen wij niet retour, onder gepersonaliseerde producten verstaan wij:  Accessoires gepersonaliseerd met naam, turnkleding speciaal op maat gemaakt, eigen ontwerpen en turnpakjes uit de collectie Unique (een bestaand ontwerp in een andere kleur) en club/wedstrijdpakjes.

Wanneer u een bestelling retour gaat sturen ontvangen wij graag een ingevulde herroepingsformulier, deze kunt u uitprinten, invullen en in de retourzending mee versturen. Wanneer u dit niet mee stuurt is het voor ons lastig te zien van wie deze zending retour is gekomen. De retourkosten zijn voor jezelf.

 

Wij adviseren de retourzending met track & trace te versturen, op deze manier kunt u altijd bewijzen dat u iets retour hebt gestuurd mocht dit kwijtraken bij de post. Doe je dit niet en komt het pakketje niet aan bij ons, dan kunnen wij de retourzending, hoe vervelend ook helaas niet afhandelen.

U mag het pakketje terug sturen naar het volgende adres:

 

Glitterpakjes

Klokbeker 53

5384 DP Heesch

Nederland

 

Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag exclusief de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van u retour terugstorten op u rekening.

 

bottom of page