top of page

Acropakjes

Ook voor acropakjes kunt u vanaf aankomend seizoen bij ons terecht.

Na ontzettend vaak de vraag gekregen te hebben of wij ook acropakjes konden maken zijn wij ons hier verder in gaan verdiepen. Ik heb zelf altijd geturnd maar nooit aan acrobatisch gymnastiek gedaan en wilde mij hier verder in verdiepen.

Acropakjes zitten technisch lastig in elkaar en er zijn veel regels waar de pakjes aan moeten voldoen, daarom heb ik besloten een online cursus te volgen van een echte master in dit vak. @lana18rg_studio

Na het afronden van deze examenopdracht heb ik een team uitgekozen waarvoor ik mijn eerste acropakjes ging maken. Deze pakjes zijn afgelopen seizoen uitvoerig getest en gedragen door een acrotrio bij verschillende wedstrijden. Nu ik weet dat de acropakken fijn zitten, goed aansluiten op het lichaam, het rokje doet wat het moet doen en super mooi stralen op de wedstrijdvloer kan je vanaf aankomend seizoen ook voor acropakjes bij ons terecht.

IMG_3346 2.HEIC
dossier d'examen
Examen opdracht cursus @lana18rg_studio
acropakje
IMG_7218.heic
acropakje
Onze pakken worden met de hand in ons eigen atelier in Heesch gemaakt, wij luisteren graag naar jullie wensen en gaan vervolgens aan de slag om een uniek pakje te ontwerpen. 
Met een ruime keuze in verschillende soorten en kleuren stof van de beste kwaliteit is echt alles mogelijk. Ook maken wij veel gebruik van sublimatieprint wat zowel op mat lycra, mesh en glitterstof mogelijk is en wat in combinatie met verschillende stoffen een luxe uitstraling geeft
aan de pakken. 

Alle pakken worden op maat gemaakt, wij meten de turnsters op en zorgen ervoor dat het pakje netjes aan zal sluiten en het rokje de juiste lengte heeft. Daarna gaan wij aan de slag met een paspak, dit is voor mij nu nog een extra controle die ik wil doen om er zeker van te zijn dat de maten goed opgemeten zijn en de pasvorm perfect is.
Wanneer de pasvorm goedgekeurd is gaan wij aan de slag met jullie pakken.


Het is lastig om vooraf een prijs te geven voor deze pakjes, zonder jullie wensen gehoord te hebben en te weten welke materialen er nodig zijn om jullie perfecte pakje te maken. Daarnaast worden ook de arbeidsuren geteld.
Om je wel een richting te geven waar je aan moet denken kwa bedrag hebben we hieronder het volgende opgesteld.

Acropakje met rokje zonder mouwen vanaf €250,00
Acropakje met rokje en met korte mouwtjes vanaf €275,00
Acropakje met lange mouwen vanaf €300,00


Heb je een maximale bedrag in gedachten is dit handig om aan te geven, dan houden we met het ontwerpen daar al rekening mee.

Reserveren
op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan voor acropakjes. sorry!


 
IMG_5926.HEIC
bottom of page