top of page

Brand reps/Enthousiast Searching............

Aankomende periode gaan wij weer op zoek naar leuke enthousiaste meiden die ons team van brand reps en enthousiast willen versterken.

Meiden die dol zijn op de sport, houden van super shiny turnpakjes en altijd willen stralen.

Je komt in een warme groep terecht met enthousiaste meiden, waarin je de unieke kans krijgt om mee te beslissen in nieuwe ontwerpen. Als aller eerste de nieuwe collectie mag zien en kan bestellen. en altijd met korting kan bestellen.

Wij hebben 2 verschillende groepen, je kan als brand rep deel uitmaken van mijn team of als brand enthousiast. Je mag je voorkeur opgeven maar ik zal uiteindelijk kijken wat en wie ik het beste in welk team vind passen.

Wat is een brand Rep?

Als brand rep vertegenwoordig jij mijn merk. Namens Glitterpakjes ontvang je gratis producten in een bepaalde periode en een unieke kortingscode voor 25% korting op alle producten. Daarvoor verwacht ik als merk leuke foto's en/of filmpjes terug die ik kan gebruiken op mijn social media kanalen.

Wat is een brand Enthousiast?

Als brand Enthousiast ben je natuurlijk enthousiast over ons merk, je houd van turnpakjes en maakt niet uit welke gymnastische sport je doet. Je ontvangt voor een periode een unieke kortingscode van 20% korting op alle producten. Daarvoor verwacht ik als merk leuke foto's en/of filmpjes terug die ik kan gebruiken op mijn social media kanalen.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Voornamelijk ben ik opzoek naar echt leuke en enthousiaste meisjes/meiden die net zoveel van mooie turnpakjes houden als ik dat doe.

Welke gymnastische sport je doet en op welk niveau dat maakt echt helemaal niks uit. 

Je moet minimaal 6 jaar of ouder zijn en ben je onder de 18 jaar dan ben je verplicht om een toestemming aan een een van je ouders/verzorgers te vragen en ze dit ondertekenen door hun mailadres achter te laten.

Wat kan je van ons verwachten?

Als brand rep en brand enthousiast werken wij in periodes van 6 maanden.(waarna dit altijd verlengd kan worden)

In deze periode ontvang je als brand rep minimaal 1 gratis complete turnset (Turnpakje, turnbroekje, scrunchie en een leuke accessoire) en een kortingscode van 25% korting die je deze periode mag gebruiken wanneer je wat wilt bestellen via de website. Als brand rep krijg je als aller eerste onze nieuwe producten te zien en heb je de mogelijkheid om deze als eerste te bestellen en ontvangen.

Als brand Enthousiast werken wij ook in een periode van 6 maanden. (waarna altijd verlengd kan worden of je kan door gaan als brand rep.)

In deze periode ontvang je als brand enthousiast een kortingscode van 20% korting die je kan gebruiken op mijn website, bij je eerste bestelling ontvang je een bijpassend turnbroekje. Als brand enthousiast krijg je als aller eerste onze nieuwe producten te zien en heb je de mogelijkheid om deze als eerste te bestellen en ontvangen.

Wat verwacht ik van jouw als brand rep/enthousiast?

Natuurlijk het aller belangrijkste voor mij dat je echt enthousiast bent over mijn merk. 

- Ik vind het erg leuk om foto's en filmpjes online terug te zien, ik zou graag minimaal 2 keer in een maand een post/story/reel iets van een post op social media terug willen zien. Je bent zelf vrij in hoe je dit invult, wat ik het belangrijkste vind is dat deze post passen bij jou en jij jezelf kan zijn.

- Als brand rep/enthousiast voor mijn merk vind ik het belangrijk dat je echt enthousiast bent over mijn merk en niet voor meerdere turnpakjes merken brand rep/enthousiast of iets dergelijks bent.

- ook vind ik het fijn als er goed contact is met elkaar, in principe is het testen van de producten niet meer nodig maar vind ik het alsnog heel fijn om te horen wat je echt van de producten vind, er is altijd ruimte voor verbetering en daar heb ik jullie ook bij nodig.

Ben jij al enthousiast geworden?

geef je dan op via het inschrijven formulier!!!!!

- Volg Glitterpakjes op Instagram 
- Post een foto op je instagram account (het liefst met jouw Glitterpakjes product) en laat zien hoe jij onze producten wilt laten zien op jouw pagina. Vergeet @glitterpakjes niet te Taggen zodat ik deze post kan zien. (heb je een privé account stuur ons dan even een berichtje dan zal ik je toevoegen als vriend)
- Meld je aan door het formulier hier op deze pagina in te vullen en stuur deze in. Ben je jonger dan 18 jaar doe dit dan samen met je ouders/verzorgers.

 

 
 

Marble Surface
Meld je aan:

vul onderstaande formulier in om je aan te melden als brand rep of brand enthousiast 

FS-5992.jpg
bottom of page