top of page

Glitterpakjes is opzoek naar Brand Reps.......

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start en ook bij Glitterpakjes gaan wij nieuwe projecten aan dit aankomende seizoen.  Wij starten met een zoektocht naar nieuwe brand reps.

Wat is een brand Rep:

Een brand rep is een persoon die producten van een bedrijf ontvangt om daar een nieuwe doelgroep mee te kunnen bereiken door middel van social media posts.

Zoals vele al weten sta ik totaal niet achter het woord brand ambassador en ook de visie van brand rep spreekt mij niet aan.

Brand rep maar dan net iets anders.
Bij ons gaat het niet om een bepaald aantal volgers te bereiken, iedere week een verplicht aantal post online te zien of dergelijken. Bij ons draait het echt om samenwerking met betrokken volgers om onze producten te kunnen blijven verbeteren en te perfectioneren.

Wij zijn opzoek naar enthousiast turnsters die al eerder kennis hebben gemaakt met Glitterpakjes. Volledig achter ons merk staan en eerlijke mening willen geven over de kwaliteit, nieuwe producten willen testen nog voor dat ze online komen en mee willen denken over nieuwe ideeën.

Wat kun jij van ons verwachten als brand ambassadeur?

Een samenwerking met Glitterpakjes voor 6 maanden (waarna het altijd verlengd kan worden)

- jij ontvangt gratis producten van Glitterpakjes en mag altijd je voorkeur geven wat jij mooi vind. (Een kleur of ontwerp wat jouw niet aan spreekt hoef je natuurlijk niet te dragen)

- Ontvangt als eerste de nieuwste producten en mag dit testen voordat het online gaat komen.


Wat verwachten wij van jouw als brand rep?

- Een eerlijke mening over de producten, samen werken wij aan het perfectioneren van alle producten.

- Wij vinden het erg leuk om foto’s online terug te zien, hoevaak, wanneer en hoeveel maakt ons niks uit. Het belangrijkste is dat de post die je maakt mooi aansluiten bij al je andere post.

- Wij vinden het erg belangrijk dat je echt helemaal achter ons merk staat en willen daardoor enthousiaste meiden die met geen ander merk samenwerken.


Ben jij al enthousiast geworden?

Geef je dan snel op.

‘Wat moet je doen:

- Volg Glitterpakjes op instagram.

- Post een foto op je Instagram account met jouw Glitterpakjes product en laat zien hoe jij onze producten wilt laten zien op jouw pagina. Vergeet @glitterpakjes niet te taggen zodat wij jouw post kunnen zien. ( heb je een privé account stuur ons dan even een berichtje dan zullen wij je toevoegen als vriend)

- Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen en in te sturen. Ben je jonger dan 18 jaar doe dit dan samen met je ouders. 

Marble Surface
Meld je aan:

vul onderstaande formulier in om je aan te melden als brand rep.......

bottom of page