top of page

Acropakjes

Ook voor acropakjes kunt u vanaf aankomend seizoen bij ons terecht.

Na ontzettend vaak de vraag gekregen te hebben of wij ook acropakjes konden maken zijn wij ons hier verder in gaan verdiepen. Ik heb zelf altijd geturnd maar nooit aan acrobatisch gymnastiek gedaan en wilde mij hier verder in verdiepen.

Acropakjes zitten technisch lastig in elkaar en er zijn veel regels waar de pakjes aan moeten voldoen, daarom heb ik besloten een online cursus te volgen van een echte master in dit vak. @lana18rg_studio

Na het afronden van deze examenopdracht heb ik een team uitgekozen waarvoor ik mijn eerste acropakjes ging maken. Deze pakjes zijn afgelopen seizoen uitvoerig getest en gedragen door een acrotrio bij verschillende wedstrijden. Nu ik weet dat de acropakken fijn zitten, goed aansluiten op het lichaam, het rokje doet wat het moet doen en super mooi stralen op de wedstrijdvloer kan je vanaf aankomend seizoen ook voor acropakjes bij ons terecht.

IMG_3346 2.HEIC
examen pakje
Examen opdracht cursus @lana18rg_studio
Onze pakken worden met de hand in ons eigen atelier in Heesch gemaakt, wij luisteren graag naar jullie wensen en gaan vervolgens aan de slag om een uniek pakje te ontwerpen. 
Met een ruime keuze in verschillende soorten en kleuren stof van de beste kwaliteit is echt alles mogelijk. Ook maken wij veel gebruik van sublimatieprint wat zowel op mat lycra, mesh en glitterstof mogelijk is en wat in combinatie met verschillende stoffen een luxe uitstraling geeft
aan de pakken. 

Alle pakken worden op maat gemaakt, wij meten de turnsters op en zorgen ervoor dat het pakje netjes aan zal sluiten en het rokje de juiste lengte heeft. Daarna gaan wij aan de slag met een paspak, dit is voor mij nu nog een extra controle die ik wil doen om er zeker van te zijn dat de maten goed opgemeten zijn en de pasvorm perfect is.
Wanneer de pasvorm goedgekeurd is gaan wij aan de slag met jullie pakken.


Het is lastig om vooraf een prijs te geven voor deze pakjes, zonder jullie wensen gehoord te hebben en een ontwerp gezien te hebben. Om je wel een richting te geven waar je aan moet denken kwa bedrag. Alle acropakjes starten vanaf € 200,00 hoe luxer je het pakje wil en hoe meer handwerk er in het pakje zit en hoe duurder het pakje gaat worden. Heb je een maximale bedrag in gedachten is dit handig om aan te geven, dan houden we met het ontwerpen daar al rekening mee.

Reserveren
Wil je graag je acropakjes bij ons laten maken, wacht dan niet te lang met ons een berichtje te sturen. Wij hebben maar een beperkt aantal teams wat we per seizoen aannemen. Daarom is het mogelijk om een plekje bij ons te reserveren, dit is kosteloos. Stuur een berichtje naar info@glitterpakjes.com 
 
IMG_5926.HEIC
acropakje
IMG_7218.heic
acropakje
bottom of page