Ruilen en retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met u bestelling? Of is het product verkeerd/beschadigd geleverd? Dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product kenbaar maken. Nadat u het kenbaar aan ons heeft gemaakt heeft u daarna 14 dagen om het product te retourneren. Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. De producten mogen alleen gepast zijn, gebruikte producten nemen wij niet terug. Hiervoor dient u het herroepingsformulier ingevuld mee terug te sturen. (dit is te downloaden via onderstaande link)

 

Wij adviseren de retourzending met track & trace te versturen, op deze manier kunt u altijd bewijzen dat u iets retour hebt gestuurd mocht dit kwijtraken bij de post. Doe je dit niet en komt het pakketje niet aan bij ons, dan kunnen wij de retourzending, hoe vervelend ook helaas niet afhandelen.

U mag het pakketje terug sturen naar het volgende adres:

 

Glitterpakjes

Klokbeker 53

5384 DP Heesch

Nederland

 

Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag exclusief de eventuele verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst van u retour terugstorten op u rekening.

 

Let op: retourneren is niet mogelijk bij gepersonaliseerde producten, eigen ontwerpen en eventueel op maat gemaakte turnpakjes of topjes en gebruikte producten.

CONTACT
06-21414686
Bereikbaar op:
di-do-vrij van 13:00 tot 18:00
Wo-za van 9:00 tot 18:00